Om Oss

Ungt företag med "gamla" människor och värderingar!

Jag trodde nog aldrig att jag skulle skriva något sådant, men man upphör aldrig att förvånas....."gamla"!

Med 10 år i takbranschen i en av Göteborgs största takentreprenad företag har jag genomfört många "objekt". Objekt betyder i detta fall renovering-, om-, och tillbyggnad av fastigheter och byggnader, där uppdragsgivare och kunder har varit mycket nöjda. 

2018 - Nu har det blivit dags att ta ett nytt steg och driva takentreprenader i egen regi under namnet TAK O MER, där vi ser fram emot att få nyttja vår långa erfarenhet till gagn för dig som kund!

2020 - Vi går nu in på vår tredje säsong som entreprenör inom tak och diverse andra, till fastighet hörande, byggprojekt. Våra kunder är mestadels inom den privata sektorn då vi initialt medvetet valde att vända oss mot dem, men vi har även fått det stora nöjet att jobba med några större företag inom sektorn såsom; POGAB, Sandö Takentreprenad och Swedala Tak. Våra färdigställda projekt hittar ni under fliken "Färdiga Projekt". Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp och råd i olika tak/bygg frågor. Vi är certifierade inom BAS P/U.

2021 - Vi fortsätter vår resa med trevliga kunder...........

2022 - Gick av bara farten med mycket utfört både som underentreprenör samt i egen regi.

2023 - I år kommer det hända grejer, tror vi och med facit i hand så gjorde det verkligen det. Vi sålde och installerade våra första solcellsmontage. Från projektering till komplett installation med väl utvalda samarbetspartners skapade vi system för nio nöjda kunder.

2024 - Nu tar vi avstamp för framtiden och bildar ett AB för att möta en ökad eftefrågan på våra tjänster.

Välkommen till oss!