Vill du bli en Ambassadör!

Har du en kommersiell eller en privat fastighet och vill bli en av våra ambassadörer.

Klicka HÄR och lägg sen ett mail med ditt namn, adress och telefonnummer så ringer vi upp berättar mer om hur vi kanske kan hjälpa dig få en komplett anläggning till ett mycket attraktivt pris!

Solel - Vi hjälper dig med det du behöver!

Paneler

Vi kapar mellanhänder genom direktimport av paneler som ger dig som kund en snygg, hållbar och energieffektiv panel - Till marknadens kanske bästa pris. Vi utför hela projektet för dig. Det ska vara enkelt!

Inverters

Våra inverters är samtliga med på energiföretagens lista över godkända inverters. De är inte bara oerhört effektiva på att utföra det de är gjorda för, de är också visuellt tilltalande samt fullständigt uppkopplade mot internet. Allt för att du skall kunna veta vad du producerar och konsumerar i din anläggning. Nämnde vi att priserna kanske är marknadens bästa!

Övrigt

Takomläggning, montering av solsystemet, kabeldragning samt inkoppling och driftsättning av anläggningen sker ALLTID av personal som har utbildning och specialistkompetens inom sitt respektive område. Dessa personer kanske inte är marknadens billigaste, men å andra sidan så kanske du inte vill det heller då ditt tak och anläggning skall fungera problemfritt de kommande 25-50 åren!